Arbëri

Qeveria ndan mjete shtesë për policinë

Qeveria ndan mjete shtesë për policinë
Foto: Ilustrim

Në mesin e shumë pikave të reja që Ministria e Shëndetësisë i ka publikuar lidhur me masat e reja për koronavirus, është edhe vendimi për ndarje të mjeteve shtesë financiare për zyrtarët policorë.

Sipas këtij vendimi, angazhimi i shtuar i zyrtarëve policorë dhe orari i zgjatur në terren, kap shumën prej afërsisht tre milionë e nëntë mijë euro.