Arbëri

Gastronomët, në shenjë proteste, thyejnë pjata para ndërtesës së Qeverisë

Gastronomët, në shenjë proteste, thyejnë pjata para ndërtesës së Qeverisë
FotoL Kosovapress

Gastronomet kanë thyer pjata para Qeverisë për t’i shprehur pakënaqësitë e tyre për mospërkrahjen financiare nga institucionet e Kosovës, si dhe për mos shfuqizimin e masave ndaj gastronomisë.

Kryetari i kësaj shoqate, Petrit Kllokoqi ka thënë se kjo është edhe thirrje edhe për gastronomet e Kosovës që t’i bashkëngjiten këtij aksioni, si dhe protestës më 25 shtator në shesh, para Qeverisë së Kosovës.