Arbëri

Bosnja sot pritet ta diskutojë njohjen e Kosovës

Bosnja sot pritet ta diskutojë njohjen e Kosovës
Foto: Avaz

Në Sarajevë sot pritet të debatohet për njohjen e Kosovës dhe lëvizjen e Ambasadës së Bosnjë e Hercegovinës në Izrael nga Tel Avivi në Jerusalem.

Në Presidencën e BeH do të diskutohet edhe kriza e emigranteve në Bosnjë dhe situata epidemiologjike në vend.