Arbëri

Të hënën fillon mësimi në shumicën e shkollave në Kosovë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Të gjitha shkollat do të hapen të hënën në Kosovë, me përjashtim të një numri të vogël që janë vonuar me përgatitje infrastrukturore. Kështu ka bërë të ditur ministri i Arsimit, Ramë Likaj, në një konferencë të përbashkët me ministrin e Shëndetësisë, drejtorin e IKSHP-së, kryetarin e Sindikatës së Arsimit e përfaqësues të Këshillit të Prindërve.

Likaj ka deklaruar se janë bërë të gjitha përgatitjet për fillimin e vitit shkollor. Ai tha se të shtunën dhe të dielën MASH-i ua ka shpërndarë shkollave gjysmë milioni maska teksa ka thënë se përdorimi i tyre është obligim.