Arbëri

Zemaj premton se do të rritet numri i testimeve për COVID-19

Zemaj premton se do të rritet numri i testimeve për COVID-19
 

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka thënë se IKSHPK-ja do të rris kapacitetet për testime për COVID-19.

Ai përmes një postimi në Facebook nga ku ka njoftuar se ka pasur takim me drejtues të agjensioneve që veprojnë në kuadër të MSH-së, ka thënë se është biseduar për përmirësimin e cilësisë së shërbimeve dhe ngritjen e përgjegjësisë së ofruesve të shërbimeve shëndetësore.