Arbëri

Bill Clinton sot mbushi 74-vjet

 

William Jefferson Clinton, i njohur si Bill Clinton, u lind më 19 gusht në vitin 1946 në Arkansas të Amerikës. Pikërisht sot, njeriu që shërbeu si president i SHBA-së, feston ditëlindjen e tij të 74-të.

Clinton ishte në krye të Shtëpisë së Bardhë nga viti 1993 deri në vitin 2001 si president i 42-të. Më parë, ai shërbeu edhe si guvernator i Arkansas-it dhe si Prokuror i përgjithshëm i këtij shteti.