Arbëri

Në spitalet e Kosovës 46 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

Foto: Alban Bujari / KOHA
Foto: Alban Bujari
 

Në klinikat në kuadër të QKUK-së dhe në shtatë spitalet rajonale të Kosovës janë duke u trajtuar 467 pacientë të konfirmuar me COVID-19, ndërsa prej tyre 46 janë në gjendje të rëndë.

15 pacientë janë në respiratorë e 31 me maskë CPAP. Në oksigjenoterapi janë 415.

Në total po trajtohen 656 pacientë, por janë konfirmuar me COVID-19, 467. Ka të tjerë që po presin rezultatin e testeve apo të testohen.