Arbëri

Ambasadat e huaja thonë se projektligji për vlerat e UÇK-së cenon lirinë e shprehjes, deputetët të bashkuar

Një tjetër thirrje ua ka bërë deputetëve ambasadori amerikan, Philip Kosnett, për të mos e çuar përpara Projektligjin për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së.

Në një shkrim të botuar në “Koha Ditore”, Kosnetti ka thënë se SHBA-ja nuk është kundër UÇK-së, por sipas tij, ky projektligj rrezikon lirinë e shprehjes dhe përpjekjet për të siguruar drejtësi.