Arbëri

Fillon protesta e Sindikatës së infermierëve, mamive dhe profesionistëve të tjerë

Ka filluar protesta paqësore e Sindikatës së infermierëve, mamive dhe profesionistëve të tjerë shëndetësorë.

Përmes kësaj proteste ata po kërkojnë rritje qind për qind të pagesës për ndërrimin e natës, nga 18 në 36 euro, raporton Koha.

Protestuesit po e mbajnë distancën dhe maskat mbrojtëse.