Arbëri

Vuçiqi për AKS-në: Nuk më intereson nëse është në përputhje me Kushtetutën e Kosovës

Vuçiqi për AKS-në: Nuk më intereson nëse është në përputhje me Kushtetutën e Kosovës
 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka folur gjërë e gjatë për Kosovën të enjten, kur pritet takimi i radhës në Bruksel mes Skender Hysenit e Marko Gjuriqit.

Ai ka folur për “ditët e vështira që po e presin Serbinë”, ndërkohë tha se sot në Bruksel do të flitet për personat e zhdukur dhe çështjet ekonomike.