Arbëri

Sonte në Interaktiv, Valbon Krasniqi

Sonte në Interaktiv, Valbon Krasniqi

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të ShSKUK-së, Valbon Krasniqi është i ftuar sonte në Interaktiv.

Ndër të tjera, do të diskutohet për gjendjen aktuale me COVID-19 në Kosovë dhe menaxhimin e institucioneve të Kosovës.