Arbëri

Beteja e Igablle Ibrahimit për trashëgimi

 

Që nga viti 2017 Igballe Ibrahimi është në kërkim të drejtësisë për pasurinë që pretendon se i takon.

Si fëmija i vetëm i Rexhep Micajt nga Veriqi i Istogut, Igballja është ndier e diskriminuar që nuk e ka trashëguar pronën dhe shtëpinë e njeriut që e rriti atë.