Arbëri

Në Mitrovicë kundërshtojnë vendimin për të ndaluar lëvizjen, e vlerësojnë veprim dëshpërimi

Në Mitrovicë kundërshtojnë vendimin për të ndaluar lëvizjen, e vlerësojnë veprim dëshpërimi

Në Mitrovicë të jugut është ndaluar qarkullimi i njerëzve prej orës 21:00 deri në pesë të mëngjesit. Është kjo prej masave që i ka marrë Qeveria e Kosovës të hënën, në kuadër të luftës ndaj përhapjes së koronavirusit.

Por vendimin për karantinimin e Mitrovicës e kanë kundërshtuar drejtues të këtij qyteti. Të hënën pasdite kanë reaguar kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri dhe nënkryetari, Faruk Mujka. Të dy janë anëtarë të Vetëvendosjes.