Arbëri

Të shtrirë në spitale janë 304 pacientë me COVID-19

Të shtrirë në spitale janë 304 pacientë me COVID-19

304 pacientë me COVID-19 janë të shtrirë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjithshme në vend.

Këtë e ka bërë të ditur QKUK-ja të hënën pasdite.