Arbëri

Hoti në telefon me Kurzin: Kosova e gatshme për dialog me Serbinë

Hoti në telefon me Kurzin: Kosova e gatshme për dialog me Serbinë
 

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, njofton se pati sot një bisedë telefonike me kancelarin e Republikës së Austrisë, Sebastian Kurz, të cilit i shprehu mirënjohjen e Qeverisë dhe popullit të Kosovës për përkrahjen e vazhdueshme që Austria i kë dhënë vendit tonë.

Siç bëhet e ditur në kumtesën e kryeministrisë, Hoti e njoftoi kancelarin austriak për prioritetet e Qeverisë së Kosovës, posaçërisht për menaxhimin e pandemisë COVID-19 dhe rimëkëmbjen ekonomike të vendit si pasojë e kësaj pandemie.