Arbëri

Krasniqi paralajmëron se mund të ketë mbyllje të gastronomisë, nëse nuk respektohen masat

Krasniqi paralajmëron se mund të ketë mbyllje të gastronomisë, nëse nuk respektohen masat
 

Pasditen e së martës, Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, së bashku me Asociacionin e Komunave të Kosovës, kanë mbajtur takim urgjent, me Drejtoritë e Inspektorateve Komunale.

Nga ky takim u bë e ditur, se udhëzimet dhe manuali i lëshuar nga IKSHPK-ja, për parandalimin e përhapjes së Covid-19, nuk po zbatohen nga gastronomët.