Arbëri

Kryeministri Hoti diskutoi me drejtuesit e OEK dhe OEAK për sfidat e sektorit privat

Kryeministri Hoti diskutoi me drejtuesit e OEK dhe OEAK për sfidat e sektorit privat
 

Prishtinë, 30 qershor - Kryeministri i Republikës së Kosovës Avdullah Hoti takoi sot kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi dhe drejtorin ekzekutiv të Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, Arian Zeka, për të diskutuar lidhur me programin e rimëkëmbjes ekonomike.

Kryeministri Hoti njoftoi drejtuesit e dy odave ekonomike lidhur me aktivitetet që ka ndërmarrë Qeveria e Kosovës me qëllim të zbatimit të masave nga Pakoja Emergjente Fiskale si dhe përgatitjet për zbatimin e masave tashmë të aprovuara nga Pakoja e Rimëkëmbjes.