Arbëri

Abrahams: BE-ja dhe SHBA-ja të kërkojnë drejtësi edhe në Serbi për krimet në Kosovë

Abrahams: BE-ja dhe SHBA-ja të kërkojnë drejtësi edhe në Serbi për krimet në Kosovë

SHBA-ja dhe BE-ja duhet të kërkojnë drejtësi edhe për krimet e forcave serbe të kryera në Kosovë, ka thënë hulumtuesi i Human Rights Watch, Fred Abrahams. Abrahams përmes një postimi në Twitter i është referuar fjalimit të Thaçit.

Sipas tij, e vërtetë është pjesa e fjalimit rreth pandëshkueshmërisë së forcave serbe në Kosovë.