Arbëri

Hoti: Dialogun me Serbinë e udhëheq unë

Hoti: Dialogun me Serbinë e udhëheq unë
Foto: KOHA

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, po merr pjesë në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, ku prezantoi platformën e Qeverisë së Kosovës për dialogun.

“Kornizë dialoguese që e kemi adoptuar brenda koalicionit dhe e kemi njoftuar opozitën. Atë qe duhet ta kenë të qartë të gjithë, shpallja e pavarësisë është proces i përhershëm për të cilin nuk mund të negocioj askush. Ka pas situata kur liderët nuk kanë qenë të qartë rreth këtij procesi, janë bërë flluska që nuk janë shkrirë, ndoshta për qëllim të mirë. Pikat e kornizës, jo platformë pasi duhet të negociohet me të gjithë”, tha Hoti, raporton KOHA.