Arbëri

Publikohen marrëveshjet e arritura në Bruksel mes Kosovës dhe Serbisë

 

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës (ASHAK) ka përmbledhur në një botim të gjitha marrëveshjet e arritura në dialogun Kosovë-Serbi.

LEXO KËTU