Arbëri

Haradinaj, 27 mijë euro për librat që i dhuroi, disa i mbajti në zyrë e disa në makina

 

Në shtëpinë e tij e në makinë i ka mbajtur ish-kryeministri Ramush Haradinaj një numër të dhuratave e të cilat ua ka dhuruar personave e figurave të ndryshme me të cilat është takuar.

Si rrjedhojë e kësaj, numri i tyre dhe të dhënat e atyre që u janë dhuruar nuk janë evidentuar, raporton KOHA.