Arbëri

Al Jazeera: Pyeteni Gencin 4-vjeçar për varrezat masive në Serbi

Al Jazeera: Pyeteni Gencin 4-vjeçar për varrezat masive në Serbi

Para 19 vjetësh janë gjetur mbetjet mortore të Genc Berishës, vëllait më të vogël të Granitit dhe Lirijes shtatzënë.

Në Serbi deri tash janë identifikuar katër lokacione në të cilat ka më shumë varreza masive me 941 trupa.