Arbëri

Nagavci: Do t’i shfrytëzojmë mjetet demokratike për ta kundërshtuar vendimin e Kushtetueses

 

Nënkryetarja e Kuvendit dhe anëtarja e kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje, Arbërie Nagavci, ka thënë se do t’i shfrytëzojnë të gjitha mjetet demokratike për ta kundërshtuar vendimin e Gjykatës Kushtetuese.

Ajo ka thënë se Kushtetuesja ka kaluar kompetencat e saj, duke e quajtur vendimin e saj të papranueshëm.