Arbëri

Diaspora kontribuon me 720 mijë euro në fondin emergjent

 

Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka njoftuar se deri tash, falë mbështetjes financiare nga diaspora, gjatë periudhës së pandemisë janë mbledhur më shumë se 720 mijë euro.

Ai këtë e ka bërë të ditur pas një bashkëbisedimi virtual me përfaqësues dhe ndërmarrës të platformave ekonomike në Evropë.