Arbëri

AKK-ja kërkon të rivlerësohen listat refuzuese të subvencioneve

 

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka kërkuar nga Ministria e Bujqësisë rishikim dhe vlerësim të listave refuzuese për subvencione për disa fermerë në vend.

Në letrën e tyre thuhet se fermerët kosovarë kanë pësuar humbje në aspektin financiar, për shkak të pandemisë, pasi sipas tyre, produktet e tyre nuk kanë mundur t’i plasojnë në tregje apo t’i eksportojnë jashtë vendit.