Arbëri

PDK-ja thotë se VV-ja qëndron pas “provave për protesta”: E papranueshme në kohë pandemie, presion mbi GJK-në

PDK-ja thotë se VV-ja qëndron pas “provave për protesta”: E papranueshme në kohë pandemie, presion mbi GJK-në
 

Partia Demokratike e Kosovës ka reaguar për “provën për protesta” të mbajtur sot në sheshin “Nëna Terezë” në Prishtinë dhe e ka quajtur organizim të Vetëvendosjes, ndonëse kjo e fundit nuk ka marrë përsipër këtë.

PDK-ja përmes një reagimi ka shprehur indinjatën, për siç ka thënë përpjekjet e VV-së për të organizuar protestë gjatë kohës së pandemisë.