Arbëri

Sonte në Desku - Donika Emini dhe Agron Demi

Sonte në Desku - Donika Emini dhe Agron Demi
 

Në emisionin Desku në KTV, sonte të ftuar janë Donika Emini nga “Platforma Civikos” dhe Agron Demi nga “Instituti GAP”.

Ata do të diskutojnë për temën “Teatri Politik i Kosovës”.