Arbëri

Zyra e Kryeministrit do t’i drejtohet edhe Komisionit të Venecias për çështjen e mandatarit

Zyra e Kryeministrit do t’i drejtohet edhe Komisionit të Venecias për çështjen e mandatarit
 

Zyra e Kryeministrit do t’i drejtohet Komisionit të Venecias në rast se presidenti i vendit Hashim Thaçi ia jep mandatin një partie tjetër për formimin e Qeverisë.

Sipas njoftimit, përpos Gjykatës Kushtetuese do t’i drejtohen edhe këtij komisioni dhe se për këtë po shqyrtohet momenti i duhur.