Arbëri

Nisma thotë se do t'i ketë 2 ministri në Qeverinë e re, AKR-ja ende s’dihet

Nisma thotë se do t'i ketë 2 ministri në Qeverinë e re, AKR-ja ende s’dihet

Shef i Grupit Parlamentar të Nismës Socialdemokrate, Haxhi Shala, tha se janë afër arritjes së marrëveshjes për koalicionin qeverisës ndërmjet LDK-së, AAK-së, Nisma Socialdemokrate, AKR-së dhe partive minoritare, i cili beson se deri të hënën do të arrihet marrëveshja.

Ndërsa, zyrtarë të AKR-së shprehen se ende nuk janë takuar me LDK-në për të biseduar rreth ofertës për bashkëqeverisje.