Arbëri

Rreth 2600 kosovarë, në pritje për t’u kthyer në vend

 

Mbyllja e kufijve si shkak i pandemisë, është bërë problem për shumë shtetas kosovarë që Covid-19 i gjeti jashtë territorit të Kosovës.

Përmes një përgjigjeje me shkrim, nga Ministria e Punëve të Jashtme kanë njoftuar se aktualisht 2600 shtetas kosovarë kanë mbetur jashtë vendit dhe që kanë aplikuar për kthim në Kosovë.