Arbëri

Një grua shtatzënë e prekur me Covid-19, në gjendje të rëndë

Një grua shtatzënë e prekur me Covid-19, në gjendje të rëndë

Një grua në javën e 28 të shtatzënisë është testuar pozitiv me Covid-19, bëjnë të ditura burimet e KOHA-s brenda QKUK-së.

Kjo grua është gruaja e parë shtatzënë me koronavirus dhe është në gjendje të rëndë shëndetësore.