Arbëri

Konsullatat e “paprecedenta” do të rishikohen

Konsullatat e “paprecedenta” do të rishikohen
 

Ministri i Punëve të Jashtme, Glauk Konjufca, dhe Qeveria në detyrë pritet ta rishikojnë arsyeshmërinë e funksionimit të konsullatave të paprecedenta.

E tillë është vlerësuar të jetë edhe Konsullata e Përgjithshme në Tiranë, e cila madje funksionon brenda Ambasadës së Kosovës, në kundërshtim me Konventat ndërkombëtare, shkruan KOHA.