Arbëri

Lufthansa redukton operacionet e Eurowings-it, kompania që pritet të nisë linjën Prishtinë-Beograd

Lufthansa redukton operacionet e Eurowings-it, kompania që pritet të nisë linjën Prishtinë-Beograd

Lufthansa do ta mbyllë aviokompaninë e saj të fluturimeve me çmime të ulëta, “Germanwings”, si pjesë e një rishikimi më të gjerë duke përfshirë edhe uljen e kapaciteteve në të gjithë grupin, tha të martën kompanie ndërsa paralajmëroi se mund të duhen vite që industria të rikuperohet nga kriza me koronavirusin.

Grupi, që po ashtu ka në pronësi edhe brendet “Austrian Airlines”, “Swiss” dhe “Eurowings”, tha se koronavirusi i ka detyruar ata të përshpejtojnë hapat radikalë të ristrukturimit.