Arbëri

Qeveria: MSH-ja është plotësisht e përfshirë në situatën emergjente në veri

Qeveria: MSH-ja është plotësisht e përfshirë në situatën emergjente në veri

Qeveria e Kosovës në detyrë ka thënë se Ministria e Shëndetësisë është e përfshirë plotësisht në situatën emergjente në komunën veriore të Mitrovicës dhe në Zveçan.

Këtë e ka thënë për KOHA-n zëdhënësi i Qeverisë, Përparim Kryeziu.