Arbëri

SPRTK përmend disa nga shkeljet në RTK, thotë se do t’i adresojë në Inspektoratin e Punës

SPRTK përmend disa nga shkeljet në RTK, thotë se do t’i adresojë në Inspektoratin e Punës

Sindikata e Pavarur e RTK-së ka deklaruar se do t’i dërgojë në Inspektoratin e Punës, shkeljet që janë bërë në televizionin publik.

Kjo sindikatë përmes një komunikate për media njofton se ia ka bërë me dije drejtorit të RTK-së se ligjshmëria aty vazhdon të jetë selektive, dhe sipas tyre, shkelësit më të mëdhenj të saj janë pikërisht ata të cilët janë obliguar ligjërisht e moralisht ta respektojnë para të gjithëve këtë ligjshmëri.