Arbëri

Dedaj: Reciprociteti është masë ligjore që e lejon OBT-ja, ekonomikisht Kosova është dëmtuar

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Zef Dedaj, udhëheqës i Divizionit për Politika Tregtare në Ministrinë e Ekonomisë dhe Tregtisë, në “Express Intervistën” ka thënë se reciprocitetin e lejon edhe Organizata Botërore e Tregtisë dhe se ky është instrument i ligjshëm.

Me vendimin e ri të Qeverisë kompanive nga Serbia do t’u kërkohen dy certifikata, ajo fitosanitare dhe ajo veterinare, dhe Dedaj ka shpjeguar se çfarë nënkuptojnë këto masa.