Arbëri

Kurti: Implementimi i reciprocitetit do të jetë gradual dhe proporcional me sjelljen e Serbisë

Kurti: Implementimi i reciprocitetit do të jetë gradual dhe proporcional me sjelljen e Serbisë
Foto: Koha / Arkiv

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka reaguar pasi sot hyri në fuqi vendimi i Qeverisë në detyrë të Kosovës për zëvendësimin e tarifës 100% ndaj importit të mallrave të Serbisë me zbatimin gradual të reciprocitetit.

Reciprociteti, si parim e veprim, shkruan ndër tjera Kurti në Facebook, “zgjeron mundësitë e respektimit të ndërsjellë shtetëror e të të drejtave”.