Arbëri

Sot në Express Intervistë, Zef Dedaj

Sot në Express Intervistë, Zef Dedaj

Nga sot ka hyrë në fuqi reciprociteti për mallrat serbe.

Për reciprocitetin dhe barrierat tregtare me Serbinë në studio do të flasim me Zef Dedaj udhëheqës i Divizionit për politika tregtare në Ministrinë e Ekonomisë dhe Tregtisë.