Arbëri

Bajrami u bën thirrje Luginës e diasporës t’i shfrytëzojnë platformat e MASHTI-t për mësimin online

Përfaqësues të Luginës së Preshevës e kanë mirëpritur ftesën e ministres në detyrë të Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami, që nxënësit e asaj ane t’i përdorin materialet e MASHTI-t për mësim online.

Ish-kryetari i Këshillit Kombëtar shqiptar tani drejtor i shkollës “Zenel Hajdini” në Raincë të Preshevës, Shukri Ymeri, ka thënë se janë të lumtur që Kosova po mendon edhe për nxënësit e kësaj pjese, raporton KOHA.