Arbëri

Shkarkohet bordi i SHSKUK-së, emërohet i riu

Shkarkohet bordi i SHSKUK-së, emërohet i riu

Qeveria në detyrë e Kosovës ka shkarkuar Bordin Drejtues të Shërbimit Klinik Universitar të Kosovës. Kjo është bërë nën arsyetimin se nuk i ka përmbushur detyrat dhe përgjegjësitë e rëndësishme të përcaktuara me Statutin e SHSKUK-së dhe ka dështuar në arritjen e objektivave.

Në mbledhjen e 17-të, Qeveria Kurti ka emëruar Bordin e ri në përbërje: