Arbëri

Dalipi paralajmëron padi për shpifje ndaj Haradinajt

Dalipi paralajmëron padi për shpifje ndaj Haradinajt

Luan Dalipi, këshilltari i kryeministrit në detyrë, Albin Kurtit ka paralajmëruar padi për shpifje ndaj kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinajt.

Arsye për këtë ka thënë se është deklarata e Haradinajt në “Interaktiv” të KTV-së, se “Dalipi është një njeri i akuzuar për korrupsion, madje ai ka tri shtëpi në lagjen Marigona, dhe se dy prej tyre janë të Kurtit”.