Arbëri

Drejtori i Klinikës së Biokimisë dhe 5 të tjerë hyjnë në vetizolim

Drejtori i Klinikës së Biokimisë dhe 5 të tjerë hyjnë në vetizolim

Drejtori i Klinikës së Biokimisë, Shemsi Veseli, së bashku me 5 pjesëtarë të tjerë të kësaj klinike janë futur në vetizolim pasi ata kanë pasur kontakt me një person të prekur me Covid 19.

Veseli në për një përgjigje të shkurtër për Kohën ka thënë se që nga dita e diel ata janë futur në vetizolim.