Arbëri

MPB-ja nuk shpjegon nëse ka masa për ata që nuk e respektojnë ndalimin e qarkullimit

 

Megjithëse janë bërë dy ditë prejse është në fuqi vendimi për kufizim të lëvizjes, Ministria e Punëve të Brendshme dhe Policia nuk kanë dhënë sqarime se me çka do të përballen qytetarët që nuk e respektojnë atë.

Në raportin e përditshëm të Policisë së Kosovës nuk është e paraqitur asnjë gjobë që lidhet me këtë, raporton KOHA.