Arbëri

Këshilltarja juridike e Kurtit e quan joserioz dhe të rrezikshëm vendimin e Thaçit

 

Fortuna Sheremeti, këshilltare juridike e kryeministrit Albin Kurti, ka thënë në Interaktiv të KTV-së vendimi i presidentit të vendit, Hashim Thaçi, për të çuar atë të Qeverisë për kufizim të lëvizjes së qytetarëve në Gjykatës Kushtetuese, është joserioz, por edhe i rrezikshëm.

Ajo ka thënë se Qeveria e ka matur mirë, jo vetëm këtë por të gjitha vendimet që ka marrë, duke u bazuar në rekomandimet e ekspertëve të fushës.