Arbëri

Frika për bukë e mund frikën nga koronavirusi

Foto: Koha / ilustrim
 

Frika se do të mbesin pa bukë e ka mundur frikën e banorëve të karantinës nga koronavirusi. Tri fshatrat e Podujevës: Dumnica e Epërme, Dumnica e Poshtme dhe Llausha janë futur në karantinë që kur një banor nga kjo pjesë ka dalë pozitiv me COVID-19 mbrëmjen e së dielës.

Përfaqësuesit e këtyre tri fshatrave thonë se nuk frikësohen se ky virus mund të përhapet edhe nëpër familjet e tyre, por e kanë frikën se do të mbesin pa ushqim, nëse vazhdojnë të mbesin të izoluar edhe për një kohë. Ruzhdi Fazliu, përfaqësues i Dumnicës së Epërme, ku tashmë janë dy persona të së njëjtës familje me COVID-19, thotë se nëse zgjat izolimi për ta, ka rrezik të mbesin pa ushqim, shkruan sot “Koha Ditore”.