Arbëri

OBSh-ja dhe BB-ja i ofrojnë Kosovës rreth 15 milionë euro për luftimin e koronavirusit

OBSh-ja dhe BB-ja i ofrojnë Kosovës rreth 15 milionë euro për luftimin e koronavirusit

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, gjatë një konference për media ditën e sotme, tha se Organizata Botërore e Shëndetësisë dhe Banka Botërore i kanë ofruar Kosovës rreth 15 milionë euro për të luftuar koronavirusin.

Ai tha se javën e ardhshme, në Kosovë do të vijë një kontingjent i mjeteve mbrojtëse dhe pajisjeve mjekësore-donacion nga Organizata Botërore e Shëndetësisë.