Arbëri

Shpallen fajtorë Hashimi e Rexhepi rreth skandalit të fajdeve

Shpallen fajtorë Hashimi e Rexhepi rreth skandalit të fajdeve
Foto: Koha
 

Rrahim Hashimi dhe Kadri Rexhepi janë shpallur fajtorë nga Gjykata Themelore në Prishtinë për veprën penale mashtrim.

Gjykata e ka dënuar me 3 vjet e 9 muaj Rrahim Hashimin, e Kadri Rexhepin me 3 vjet, raporton KTV.