Arbëri

MSH-ja konfirmon se në Shqipëri nuk ka asnjë rast me koronavirusin e ri

Foto: Reuters / ilustrim
 

Ministria e Shëndetësisë e Shqipërisë informon se në mbrëmjen e sotme ka përfunduar testimi i pesë rasteve të dyshuara për koronavirusin COVID-19, të cilat kanë rezultuar negative.

Kjo ministri konfirmon se deri në këto momente, nuk ka raste të konfirmuara të koronavirusit COVID-19 në Shqipëri dhe janë testuar gjithsej 13 raste të dyshuara, me histori udhëtimi me vendet e prekura nga shpërthimet komunitare të koronavirusit.