Arbëri

Banorët e Rakoshit protestuan për ndërprerjet e shpeshta të rrymës

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Problemet me energji elektrike e detyrojnë Zoje Haxhiajn nga fshati Rakosh i Komunës së Istogut që ngrohjen dhe përgatitjen e ushqimit t’i bëjë edhe më tutje me dru.

90 vjeçja, që jeton e vetme në këtë shtëpi, thotë se ndërprerjet e shpeshta të energjisë elektrike ia kanë dëmtuar të gjitha pajisjet elektrike për ushqim e ngrohje, raporton KTV.