Arbëri

Ambasada amerikane në Prishtinë deklarohet rreth koronavirusit

Ambasada amerikane në Prishtinë deklarohet rreth koronavirusit
Foto: Koha/Arkiv
 

Ambasada amerikane në Prishtinë u ka dhënë informata shtetasve të saj lidhur me koronavirusin, duke konfirmuar se nuk është asnjë rast pozitiv.

Në njoftimin zyrtar të ambasadës, publikuar në Twitter dhe Facebook, gjithashtu në uebfaqen e saj, theksohet se deri më tash nuk ka asnjë rast të konfirmuar me koronavirus brenda territorit të Kosovës.